ברך שמאל .... חדלה לפעול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

19/10/2009 | 13:31 | מאת: אבנר

בן 34 בריא ונמרץ עוסק בספורט לא מקצועני בצורה אינטנסיבית במגוון פעילויות כמו ריצה,כדורגל,כדורעף ובשנים האחרונות הרבה סקי.בחמישה החודשים האחרונים סובל מכאבים בברך שמאל ללא פגיעה ספציפית הכאב מתבטא בדקירות חדות בעת ריצה,עליית מדרגות ותנועות חדות.בבדיקת MRI התגלו הממצאים הבאים:אין שינויים פתולגיים מלשד העצמות.הרצועות הצולבות תקינות.הרצועות הקולטרליות תקינות.המניסקוס הלטרלי תקין.המניסקוס המדיאלי עם שינוי סיגנל דיפוזי בקרן אחורית על רקע ניווני.הסחוס הפטלרי שמור.יתכן גוש ווסקולרי באספקט האחורי של הירך הדיסטלי, בגודל 13 על 26 ממ. אז איך לעזאזל אני חוזר לפעילות? ומה זה גוש ווסקולרי? תודה מראש שנה טובה לכולנו אבנר המודאג

בדיקת US יכולה לברר מהות הגוש הוסקולרי=כלי דם קטנים.המניסקוס נשמע כסובל וניתן לעזור לו ע"י פיזיוטרפיה ואם לא יעזור לשקול ארטרוסקופיה

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית