קרע תוך מיניסקלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

06/10/2009 | 18:52 | מאת: יונה

לפני כשמונה חדשים עברתי ניתוח אורטוסקופיה בברך עקב קרע במיניסקוס. בעקבות חזרת הכאבים עשיתי אמ אר איי אשר איתר קרע תוך מינסקאלי ושינויים ניווניים ושחיקה בסחוס. מוצע לי לקבל הזרקה synvisc one. מה ידוע על זה? האם זה נותן פתרון עדיף על אורטוסקופיה חוזרת?לכמה זמן ההזרקה אמורה להיות אפקטיבית?האם אפשר אחרי הזרקה כנ"ל לעשות פעילות ספורטיבית?האם זה נותן מענה לקרע תוך מיניסקאלי? תודה רבה מראש על תשובה

ההזרקה לא תפתואר את בעית הקרע במניסקוס. אם הוא משמעותי, וסימפטומי, יש לשקול ארטרוסקופיה חוזרת.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית