ניתוח מינסקוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

25/05/2009 | 21:19 | מאת: מימי

עברתי לפני חודש עברתי ניתוח קרע במניסקוס מידאלי(המיפוי הראה חשד ןקרע במינסקוס).התברר לי מהניתוח שיש שחיקת סחוס דרגה 2-3 דבר שלא ידעתי שקיים והכניס אותי למצב רוח מאד ירוד (בצילומי סטטוס לא נתן לי תמונה על שחיקהסחוס) . עושה פיזיוטרפיה פעמיים בשבוע תרגילים לחיזוק השרירים וכן תרגילים בבית ,עדיין יש כאבים דיי חזקים. שאלתי האם אופני כושר יכול לעזור לשיקום מחוץ לתרגילים שאני עושה גם בפיזיוטרפיה ובבית? אומלץ בעתיד על זריקות כרבולת וכן נעלי אפוס. האם כל זה יכול לעזור לשיפור מהיר יותר או מספיק כרגע תרגילי פיזיוטרפיה וגם אופניים לשיפור או רק ובעתיד לקנות אופני כושר? לקחת זריקות תרנגוות? או יספיק לנסות נעלי אפוס. אשמח לשמוע חוות דעת לכך. וכן כמה זמן יש באפשרותי לחזור לפעילות גם הליכה וגם ריקודי עם (מבלי קפיצות) לרומם את מצב רוחי. הרבה תודות על תשובתך.

אפשר לחיות נפלא עם הממצאים הנ"ל, רק להקפיד על שרירים חזקים של הברכיים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית