כאבים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

15/04/2009 | 13:42 | מאת: דורית

אני חודשיים אחרי לידה רגילה. בעבר לא היו לי בעיות ברכיים, אבל בשבועות האחרונים מאוד כואב לי ברך ימין כשאני קמה מישיבה או במדרגות. לפני הלידה בשבועות האחרונים של ההריון צלעתי בגלל כאב בגב התחתון לכיוון רגל שמאל. אחרי הלידה (עם אפידורל) בקושי יכולתי ללכת כמה ימים בגלל כאבים בגב התחתון, לאט לאט זה יותר עבר למשיכה בין גב תחתון לרגל ימין (הפוך למה שהיה בהריון. בהריון גם ממש כאב ועכשיו לא כואב אבל פשוט קצת צולעת). אני חודשיים אחרי ועדיין צולעת בערב טיפה לכיוון צד ימין - אבל הברך התחיל לכאוב רק בשבועיים האחרונים. מה ניתן לעשות עם הכאב בברך?

כאבי מפרקים/גב אחרי הריון אינם נדירים במיוחד אם מניקים. כדאי בדיקת אורטופד שתמקד את מקור הכאב ותמליץ על טיפול פיזיוטרפי תואם.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית