פציעת ספורט

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

31/03/2009 | 21:55 | מאת: ניקי

שלום ד"ר אני מתאמן למרתון ת"א עם עומס אימונים דיי גבוהה (5-6 פעמים בשבוע ) המרתון מתקיים ב 24/04 ביום ב' השבוע ביצעתי אימון ריצה של שעתיים באמצע האימון החלו כאבים מאחורי הברך לא ייחסתי חשיבות כלשהי אבל לאחר האימון התחלתי לסבול מכאבי תופת ההרגשה היא של כאבים מהגיד מאוחורי הברך (הגיד השמאלי מאחורי ברך ימין . הפסקתי להתאמן ואני עושה קומפרסים קרים פעמיים ביום יש קצת הקלה בכאב ואני מתכנן לחזור להתאמן בים שישי (4 ימי הפוגה ) האם יש איזו תרופה עם השפעה מהירה שניתנת לשימוש ?

תוכל לזרז ההחלמה ע"י אחת התרופות האנטי דלקתיות השונות שיש כיום: ארקוקסיה, אטופן, נקסין, וכד'.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית