היפופיברינוגניה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

25/11/2002 | 11:53 | מאת: עדי

שלום, לאחר 2 הפלות חוזרות והריון עם רעלת ערכתי בדיקות קרישיות בהן התוצאות היו תקינות חוץ מרמה נמוכה של פיברינוגן הערך היה 136 , האם אתה ממליץ ליטול קלקסן בהריון הבא ? תודה

25/11/2002 | 13:58 | מאת: תשובת מנהל הפורום

באופן עקרוני, פיברינוגן נמוך כשלעצמו אינו גורם לקרישיות יתר אלא אם מדובר בפיברינוגן לא תקין (דיספיברינוגנמיה) שלעתים עלול לגרום לקרישת יתר או לדימומים, אבל זה לא כל כך קשור להפלות. שתי הערות: איני יכול להמליץ על כל טיפול בנתונים שרשמת לא כל הפלה נגרמת מקרישיות יתר

26/11/2002 | 09:55 | מאת: עדי

תודה איזה נתונים להוסיף כדי שתוכל להמליץ לי כיצד להתקדם

מנהל פורום המטולוגיה