סרטן הדם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

02/03/2001 | 16:50 | מאת: סתיו

אני בכיתה ט' ואני עושה עבודת חקר על סרטן הדם. אם תוכל לשלוח לי מידע לדואר האלקטרוני אשמח. נ.ב עדיף בצירוף קובץ של word

02/03/2001 | 17:00 | מאת: תשובת מנהל הפורום

שלום סתיו צר לי אך לא אוכל לסייע לך. אני עונה על שאלות של חולים ולא כותב עבודות. יש בדפי הפורום מספר רב של קישורים לנושא לאוקמיה ואת כמובן מוזמנת לעבור עליהם ולללמוד את הנושא. כל טוב

02/03/2001 | 20:51 | מאת: סתיו

אתה ממש לא אדיב...

02/02/2002 | 22:20 | מאת: מאיה

אני בכיתה י' וגם אני עושה עבודה על סרטן הדם ואני אשמח מאוד אם תוכל לשלוח לי חומר שיוכל לעזור לי בעבודה תודה.

16/02/2002 | 16:00 | מאת: נתי

מדבר נתי גם מכיתה י' וגם אני עושה עבודה על סרטן הדם אם תוכלי לשלוח לי חומר שאת מקבלת זה יהיה טוב,, תודה

מנהל פורום המטולוגיה