חומציות בדם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

18/02/2001 | 18:14 | מאת: דקלה

לאחרונה התגלתה אצל ילדה בת חודשיים ,בת של חברים, מחלה בשם חומציות בדם. לפי מה שהבנו זוהי בעיה גנטית נדירה אחד ל-250000 מקבל את הגן הזה. אפשר לקבל מידע לגבי המחלה, אם היו עוד ילדים חולים בזה, האם יש טיפול ומה אחוז ההצלחה??? תודה מראש

18/02/2001 | 22:48 | מאת: תשובת מנהל הפורום

שלום רב לא יודע על איזו מחלה אתה מדבר. האם לכך שיש חומצה אמינית מסוימת שמצטברת בדם ? האם הכוונה לחמצת (אצידוזיס) ? האם חומצה אחרת ? איני יכול לענות לשאלתך. עליך לברר אבחנה מדויקת.

מנהל פורום המטולוגיה