ערכים חריגים בבדיקות תדם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

14/03/2016 | 18:11 | מאת: ענת

שלום דוקטור, אני בת 23 בריאה בדרך כלל למעט מיגרנות ואלרגיה המלווה בנזלת והתעטשויות מרובות. לאחרונה בשל המגרנות הרופא שלח אותי לעשות בדיקת דם ויצאו כמה דברים חריגים. להלן הדברים : NEUT % 72 גבוה NEUT ABS 6.1 תקין LYM% 17 נמוך LYM ABS 1.4 תקין RBC 5.3 גבוה MCV 76.1 נמוך MCH 24.7 נמוך שאר הדברים בסדר גמור ובנורמה. אני מאוד מודאגת, הרופא שלי בחופש ולכן חיפשתי בגוגל מה פשר הערכים וראיתי רק דברים שחורים ומלחיצים לגביי.. כבר התחלתי לדמיין את הגרוע מכל. בבקשה לאן אני ממשיכה הלאה ומה הפשר של הבדיקות?

רשמת רק חלק מהבדיקה וקשה לענות. מה ההמוגלובין? יש MCV נמוך שהולך עם המוגלובין נמוך. היתר נראה בסדר.

15/03/2016 | 09:20 | מאת: ענת

ההמוגלובין הוא 13.1 תודה רבה!!

מנהל פורום המטולוגיה