טרנספרין גבוה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

22/11/2015 | 15:23 | מאת: סופי

בבדיקת דם לבת שלי (עוד מעט בת 17) transferin 373 fe iron 285 transferin saturation 55% neutrophils 37.1% lymphocytes51.1% המוגלובין והמטוקריט - תקין ferritin 20 האם יש צורך בבדיקות דם נוספות? או בהתייעצות עם המטולוג רופא משפחה המליץ על צילום חזה ואולטרסאונד בטן אודה לתשובתך

שלחת חלק מתוצאות ספירת הדם וכן לא ככ הבנתי את המקרה ואת הסיבה לבירור ששלח רופא המשפחה. לגבי בדיקות משק הברזל-במידה והמוגלובין תקין ופריטין 20 אין צורך בבדיקות נוספות.

מנהל פורום המטולוגיה