PNH המשך

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

19/11/2015 | 15:57 | מאת: סיון

תודה על התשובה היום אני בחודש 6 ובחודש 3 להריון ביצעתי בדיקות קרישיות שיצאו תקינות האם יש צורך לחזור עליהן כל כמה זמן עד סוף ההריון או שנהוג לתת טיפול קרישתי בכל מצב? האם יש השלכות מסוכנות לטיפול שכזה לדילול הדם? האם יש המלצות תזונה שכדאי במקביל לשמור עליהן והאם מותר ללבוש טייצים צמודים? המון תודה סיון

לשאלותיך: אין צורך לחזור על בירור קרשיות, אין צורך בתזונה ספציפית ואין בעיה ללבוש טייצים. טיפול במדללי דם יכול לחהעלות את הסיכון לדמם סביב ההריון והלידה.

20/11/2015 | 16:40 | מאת: סיון

מנהל פורום המטולוגיה