נימול ביד שמאל וברגל שמאל

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

06/03/2013 | 17:16 | מאת: אנני

שלום אני בת 37 אנא לשני ילדים גדולים בשנה האחרונה עברתי 2 הפלות טבעיות בשליש הראשון אני סובלת מזה כשנה וחצי מנימול קשה ביד וברגל שמאל זה קורה במהלך היום אך בעיקר בלילות. מעיר משינה. בזמן ההריונות זה היה ממש משמעותי והפריע כל הלילה. נשלחתי על ידי הרופאה לבצע בדיקת: אגרגציה של טסיות, cpa' וגם אגרגציה בריכוזים יורדים של ריסטוציטין. לא היה לי נעים לשאול את הרופאה מה זה, ומה החשד? מה האבחנה הנחזית במקרה שלי? ומה הרופאה רוצה לגלות באמצעות שלל הבדיקות הללו? אשמח לתשובה אנני

06/03/2013 | 19:01 | מאת: תשובת מנהל הפורום

לא נעים לשאול ? אז לא יודעים... אני לא יודע מה היא מחפשת דוקא בבדיקות אלה שררשמת או מה הקשר שלהן דוקא לנושא הנימול. גם אם היא מחפשת משהו שקשור לקרישה וקשור להפלות ואולי יכול להסביר נימול זה לא הדברים שרשמת. אבחנה ? בודאי שאי אפשר לדעת מה האבחנה. אני חושב שהכתובת בנושא נימול היא קודם כל ניורולוג ולא המטולוג. אחרי שיש אבחנה ניורולוגית אפשר לחפש סיבות שאולי יש להם קשר המטולוגי (אם זה מתאים לממצאים ולאבחנה הניורולוגית ולא להיפך) חזרי אליה ובקשי הסברים

מנהל פורום המטולוגיה