סוג דם שונה מההורים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

21/01/2013 | 12:03 | מאת: דנידין

רציתי לדעת האם אפשרי המצב הבא: לשני הוריי יש סוג דם O+ ואילו לי יש סוג דם A-. האם הדבר יכול להיות?

21/01/2013 | 14:44 | מאת: תשובת מנהל הפורום

אם שני הוריך באמת O, בד"כ לא יכול להיות להם צאצא A. אבל יכול להיות שה- O שלהם אינו באמת O... יש לברר זאת במדוקדק לפני שקופצים למסקנות. ה- RH החיובי שלהם והשלילי שלך לא סותרים (הוסבר כבר בעבר).

21/01/2013 | 20:23 | מאת: דנידין

מה הכוונה כשאתה אומר שיכול להיות שסוג הדם O הוא לא סוג הדם? ידוע לי שבילדותו של אבא שלי בעיר מוצאו עשו לו החלפת דם. יכול להיות שזו התשובה לכך שיש לי סוג דם A-?

מנהל פורום המטולוגיה