לאוקרן

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

08/08/2009 | 20:58 | מאת: ורד

לסבא שלי, בן 81, אובחנה לימפומה נון הודג'קינס, בני המשפחה אינם רוצים שיעבור טיפולים כימיים לאור גילו ומצבו הבריאותי הרופף מאוד. הרופא שלו אמר שניתן לתת לו כדורי לאוקרן. שאלתי- מהם הכדורים הללו, האם אלו כדורים "חזקים" ולאילו תופעות לוואי הם עלולים לגרום? תודה ושבוע טוב, ורד.

08/08/2009 | 21:09 | מאת: תשובת מנהל הפורום

מדוע לא שאלתם את הרופא שהציע ? או מה הוא מצפה שהלאוקרן יעשה ? איזה סוג של לימפומה יש לו ? איזה שלב היא ? היכן ? מה ביטוייה אצלו ? בקשי הגדרות מדוייקות. אין כדורים ללא תופעות לואי... לאוקרן אינו יוצא מן הכלל, למרות שהוא בד"כ לא גורם לתופעות לואי כמו של כימותרפיה הניתנת בטיפולים נגד לימפומה. מידע מפורט ראי כאן: http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/druginfo/meds/a682899.html

מנהל פורום המטולוגיה