MM ושיניים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

13/05/2007 | 10:14 | מאת: מלייקה

בס"ד לד"ר ציצוביץ בוקר טוב, שאלה גורלית: רופאת השיניים שלי "הצילה" 3 שיניים מעקירה, אך על אחת מהן היא מחייבת לעקור. מה אני עושה כשהחשש העולה הוא נמק בחניכיים בכל פעולה כירורגית של השיניים כשמחלת המיאלומה קיימת. מה עושים? האם עוקרים? אני בבעיה ובחשש גדול. אנא תשובתך. בברכת שבוע טוב מלייקה

13/05/2007 | 11:11 | מאת: תשובת מנהל הפורום

כידוע לך, איני נותן הוראות רפואיות בפורום. עלייך לפנות לרופא המטפל בך. זכרי שהבעיה היא בעיקר אצל מי שמקבל חומצה זולדרונית זמן ממושך (שנתיים ומעלה). אני מפנה אותך שוב לדיון בנושא זה ולההמלצות הכי טריות...... http://www.mayoclinicproceedings.com/inside.asp?AID=4344&UID=

מנהל פורום המטולוגיה