בדיקות דם - MEASLES

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

18/09/2006 | 10:25 | מאת: Gali

בתוצאות בדיקות הדם שעשיתי קיבלתי את התוצאה הבאה: MEASLES VIRUS IgG חיובי MEASLES VIRUS IgM שלילי מה זה אומר MEASLES VIRUS IgG חיובי ? נישלחתי לעשות בדיקות דם אחרי שהופיע פריחה אדומה מלווה בחום וכאבי פרקים (כשבועיים אחרי שחזרתי מטיול מסין) רופא המשפחה נתן לי דוקסילין ואחרי כמה ימים הכל עבר.

18/09/2006 | 11:01 | מאת: תשובת מנהל הפורום

והשאלה איננה המטולוגית. קראי את "מהי המטולוגיה". בכל מקרה - זה אומר שיש לך נוגדנים נגד חצבת והמחלה הנוכחית לא היתה חצבת.

מנהל פורום המטולוגיה