טחול מוגדח 15.5 וציסטה 1.6 ס״מ בכליה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

24/11/2020 | 18:32 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור אנא עזרי לי אני בן 25 וחא ישן בלילה בבדיקת us התגלה במקרה טחול מוגדל 15.5 וציסטה פשוטה בכליה עשיתי בדיקה בעקבות בעיה בכאבי בטן אני אוהב לבדוק הכול כל הבדיקות שלי ובדיקת דם מורחבת בעקבות בירורים עם ראומטולוגית יצאו תקינות אני יודע שקשה לענות על השאלה הזאת אבל אני בחור בריא וחזק ורק הטחול שלי מוגדל מה הסיכוים לסרטן במצב הזה?

טחול מוגדל אינו מעיד בהכרח על גידול. יכול להיות משני למצבים שונים כמו זיהומים, מחלות דלקתיות, מחלות כבד ומחלות המטולוגיות ולעיתים לא מוצאים דבר.

מנהל פורום המטולוגיה