עירוי פרינג'קט לאנמיה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

06/10/2020 | 21:15 | מאת: יוספה

שלום ד"ר, ציינת שאם יש במהלך עירוי פרינג'קט סחרחורות או בחילה אז צריך להפסיק ולא לתת יותר. בעלון של פרינג'קט סחרחורות ובחילה מצויינות בתופעות לוואי נפוצות. אם כן, מדוע צריך להפסיק? לי פשוט יש ריפלוקס חמור ובקע סרעפתי, ויש לי לא קצת בחילה... ויש לי גם טכיקרדיה תנוחתית שגורמת לי לעיתים לסחרחורות אפילו בשכיבה לעיתים. יש לך אולי טיפים מה ניתו לעשות במקרה שלי? אם יש סחרחורות או בחילה בכל זאת להפסיק? תודה מראש

במידה ובמהלך העירוי יש תופעות לוואי ניתן להשהות את העירוי, בהתאם לחומרת תופעות התוואי מחליטים את ניתן לחדש את העירוי. תופעות לוואי לפרינגקט הן נדירות.

מנהל פורום המטולוגיה