עירוי פרינג'קט וסחרחורות ובחילה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

28/09/2020 | 13:40 | מאת: יוספה

שלום, נתקלתי בסרטון ביוטיוב של מישהי מארצות הברית שלא ברור אם היא רופאה או אחות והיא הסבירה 3 דקות על פרינג'קט ואמרה שאם יש פריחה, גירוד או תגובה אלרגית ישר להפסיק עם העירוי, ובין התסמינים שעבורם צריך ישר להפסיק עם העירוי היא ציינה סחרחורות ובחילה. האם זה נכון? אם סחרחורות ובחילה הן לא תופעות לוואי שיכולות לקרות והן בסדר ולא מסוכנות? תוד מראש

באופן תאורטי, פרינגקט עלול לגרום לתגובות כולל סחרחורת או בחילה ואז מפסיקים את העירוי. זה לא שכיח.

מנהל פורום המטולוגיה