ברזל והמגלובין גבוה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

18/08/2020 | 15:52 | מאת: רונה

היי, על מה יכולות להצביע התוצאות הבאות בבדיקת דם? נשלחתי לבדיקה בגלל עייפות וחיוורון (הרופא חשב שזאת אנמיה). אני בת 21, לא נוטלת גלולות ולא מעשנת. iron- 350 המוגלובין- 17.93 אלה הדברים היחידים שהיו לא תקינים. למיטב הבנתי זה שולל לגמרי אנמיה...

מדובר בהמוגלובין גבוה ובמידה ואין הסבר לכך יש לפנות לבירור המטולוגי על מנת לברר אם מדובר ביצור יתר של כדוריות אדומות כחלק ממחלה שנקראת פולצטמיה וורה.

19/08/2020 | 00:06 | מאת: רונה

מספר כדוריות הדם האדומות היה בנורמה... אולי טעות של המעבדה או משהו

מנהל פורום המטולוגיה