קלקסן למניעת הפ לות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

04/06/2020 | 16:03 | מאת: רותם

שלום. אני אחרי הפלה אחת שהייתה בשבוע 7. בת42, אחרי טיפולי ivf הרופא שלח אותי לבדיקת קרישיות והכל תקין מלבד הערך המצ"ב. היום אני שוב בהריון, בשבוע 6. בעקבות תוצאות הקרישיות הרופא רשם לי קלקסן ,80+ מיקרואספירין. הגעתי לרופא אחרת בעקבות מעט הפרשות דמיות. והיא אמרה לי לשקול להפסיק את הקלקסן כיוון שהוא יכול להיות הגורם לדימום ושעל פי תוצאות בדיקת הדם והפלה אחת בלבד אין טעם לקחת קלקסן. היא השאירה את ההחלטה בידי. אשמח לשמוע דעה

04/06/2020 | 16:05 | מאת: רותם

התוצאה הלא תקינה היחידה בכל הבירור היא lac sct screen 1.31

לא ניתן לתת תשובה למקרה ספציפי דרך המחשב, בלי להכיר את המקאה לעומק. אך על פניו תוצאות הבירור לקרישיות גבוליות ולכן ההחלטה לתת קלקסאן ואספירין להריון אינה חד משמעית.

מנהל פורום המטולוגיה