פטכיות בעור ולאחרונה גם דימום בעור

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

29/04/2020 | 03:22 | מאת: טלי

היי כבר יותר מחצי שנה שיש לי פטכיות ברגליים שבאות והולכות. ולפעמים בשאר הגוף. ועכשיו יש גם את הדימום שרואים בתמונה. אני אשמח שתגידי לי איזה בדיקות דם עלי לעשות. עשיתי בדיקות דם שגרתיות שיצאו תקינות אוטואימונית וגם לקרישות דם (עוד לא קיבלתי תשובה). אני בת 24 בריאה האם זה יכול לבוא מנטייה טבעית של הגוף או אני צריכה לברר עם רופא על זה יש תמונה של הדימום מצורף

כאשר יש חשד לנטיה לדמם בעור מבחינה המטולוגית יש לבצע בשלב ראשון בדיקות לספירת דם ותפקודי קרישה.

מנהל פורום המטולוגיה