הזעות לילה ובדיקת CT

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

28/03/2020 | 14:26 | מאת: ניסים

שלום, בת 67 מאובחנת מזה כמה שנים עם לופוס, שיגרון ולימפואדנופתיה. בחודשים האחרונים החלו להופיע לה הזעות לילה מדי לילה אשר מצריכות החלפת בגדים. הזעות אלה פסקו בשבועיים האחרונים. בבירור המטולוגי בחדש ללימפומה לפני שנה נקבע כי עדות ללימפומה אע"פ הבלוטות המוגדלות. כמו כן, לאחרונה עברה בדיקה פיסיקלית אצל רופא שהייתה תקינה. כעת מופנית לCT לבירור. לאור המצב כעת, האם כדאי לגשת בכל זאת לבדיקה או שעדיף להמתין? תודה רבה מראש

קשה לענות בלי להכיר את המקרה לעומק. ממליצה לפנות לרופא שהמליץ על הct.

מנהל פורום המטולוגיה