חיסון לדלקת ריאות - האם מתאים לקורונה?

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

21/03/2020 | 17:27 | מאת: דן

שלום יש לי CLL ברמת RAI0. (כרגע ללא טיפול). לפני כשלושה חודשים עשיתי חיסון נגד דלקת ריאות (פרבנר, ולאחר מכן פנמווקס). לפי מיטב הבנתי הסיבוכים העיקריים של הקורונה הם סיבוכים נשימתיים כתוצאה מדלקת ריאות. רציתי לדעת האם החיסונים שלקחתי הם כלליים ומכסים גם את סיבוכי הקורונה, או האם הדלקת ריאות שמביא הקורונה שונה וחיסונים אלו אינם מכסים זאת? תודה

21/03/2020 | 17:45 | מאת: דן

מוסיף תוצאות בדיקה אחרונה רמת לימפוציטים=6.68, ורמת WBC = 14.6

שאללה חגבי חיסון אינה בתחום ההמטולוגיה

מנהל פורום המטולוגיה