בדיקות דם לא תקינות..

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

16/03/2020 | 17:24 | מאת: משי

היי אני בת 23 סובלת מדלקת פרקים ונוטלת שנה פרדניזון,נקסיום,גלולות, ופלקוויניל. לאחר שבוע של בחילות ערב עשיתי בדיקת דם. מדדי דלקת crp esr גבוהים מהנורמה ולא מעט,אנמיה קלה,אלקליין פוספטאז נמוך,בדיקת שיינן/שתנן נמוכה מעט,בדיקת חלבון כללי נמוך מעט. ובדיקת טסיות דם נמוכה מעט, ובדיקת tsh עדיין בטווח תקין אבל כל בדיקת דם היא עולה עוד ועוד וכמעט גבוה מהנורמה. אשמח לשמוע מה את חושבת האם יש קשר בין הכל , ובכללי על מה הבדיקות האלו יכולות לרמוז או לאיזה רופא ללכת להתייעץ? המון תודה דוקטור

כיוון שאת סובלת מדלקת פרקים, ממליצה בשלב ראשון להתיעץ עם ראומטולוג.

מנהל פורום המטולוגיה