פענוח תוצאה בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

14/03/2020 | 08:25 | מאת: גלעד

שלום רב ותודה מראש עשיתי בדיקת דם במקסיקו ויש ערך אחד שאינני מבין מהו והתוצאה אצלו יצאה לי ממש חריגה אודה לעזרתם לדעת מה זה בדיוק רשום שנטווה התקין הוא בין 1 ל3 ויצא לי 8.5 מצורף תמונה ותודה מראש כמובן

14/03/2020 | 08:30 | מאת: גלעד

צירפתי קובץ אך במידה ולא ניתן לפתוח הערך רשום מתחת לערך לימפוציטים שהוא תקין ומתחת יש ערך M% שהוא הלא תקין ורשום שאמור להיות בין 1-3 שוב תודה מראש גלעד

אין באפשרותי לראות קבצים

15/03/2020 | 00:44 | מאת: גלעד

היי שוב שלום , שאלתי היא כזאת רשום לי לימפוציטים 2.6 ומתחת רשום לי %L שמופיע 36.5 ומתחת mid 0.6 ומתחת יש ערך M% שהוא הלא תקין ורשום שאמור להיות בין 1-3 ויש לי 8.5 ואני לא מבין מה זה הM% בדיוק שוב תודה מראש גלעד אני נמצא בחול כרגע אחרת הייתי ניגש לרופא

בהערכת מספר הלימפוצטים יש להסתכל על המספר האבסולוטי ולא על האחוזים, ערך של 2.6 הוא תקין.

מנהל פורום המטולוגיה