תוספת מידע לשאלה הקודמת.

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

04/02/2020 | 20:42 | מאת: תמר

חשוב לי לציין כי מלבד הרצון להימנע מהעמסת תרופות בזמן ההריון (ובכלל), ישנן שתי סיבות עיקריות לרצוני להימנע מנטילת האספרין: 1. אני כרגע מניקה,ואינני רוצה לסיים את ההנקה בבת אחת מהרגע להרגע, בגלל האספרין. 2. הלידה הקודמת הייתה "לידה חטופה" (לידה ראשונה, שלוש שעות מתחילת הצירים, התקדמות מפתיחה שלוש לפתיחה 10 פתוך פחות ממחצית השעה), ואני חוששת מאוד מסיכונים אפשריים בלידה נוספת מסוג זה בהשפעת התרופות המדללות. אשמח מאוד לחוות דעתך בדבר נחיצות האספרין. תודה!!

ראה תשובה קודמת. לציין כי בנושאים אילו קשה לתת תשובה חד משמעית דרך המחשב וללא הכרות עם ההיסטוריה הרפואית ויש צורך ביעוץ המטולוגי מסודר.

מנהל פורום המטולוגיה