האם מסוכן להתנתח עם מחסור בפקטור 7

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

08/01/2020 | 18:45 | מאת: מירי

ערב טוב אני צריכה להיכנס לניתוח הקטנה והרמת חזה והתגלה לי בבדיקה חוסר של פקטור 7 צרפתי את הבדיקה נאמר לי שאין סכנת חיים להתנתח ופשוט צריך להיערך נכון לניתוח...יש לי קצת פחד שאדמם למוות בניתוח..זה יכול לקרות? צריכה חוות דעת נוספת בבקשה. תודה

הסיכון הניתוחי קשור בדרגת החסר והיסטוריה של נטיה לדמם, ולעיתים יש צורך בהכנה לקראת ניתוח. איני יכולה לראות קבצים ולא ניתן לתת הנחיה ספציפית למקרה שלך. מומלץ להבדק בצורה מסודרת על ידי המטולוג.

מנהל פורום המטולוגיה