לימפוציטים אבסולוטי נמוכים..

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

02/12/2019 | 15:47 | מאת: טל

שלום , אני חולה בשבוע האחרון ואף היה לי חום של עד 38.5. בבדיקות דם שעשיתי בזמן המחלה יצאו לי לימפוציטים אבסולוטי 0.98 באחוזים 10 והנויטרופילים עלו מעט 7.71 (אבסולוטי) ובאחוזים 79.1 יתר הבדיקות בסדר מלבד האיירון וחומצה פולית שחסרה לי וסטרפטוליסין 302. האם יכול להיות שהירידה הזו בלימפוציטים נובעת ממשהו כמו איידס? מאוד מפחיד אותי.תודה..

ירודה בלימפוציטים יכולה להופיע כחלק ממחלה וירלית שיגרתית כמו שםעת. גם בזיהום בhiv רואים ירידה בלימפוציטים.

מנהל פורום המטולוגיה