לימפומה? או משו אחר...

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

27/11/2019 | 14:47 | מאת: מאי בת 18

היי כמה מעל חודשיים מרגישה בלוטות לימפה מוגדלות אחרי שהיה לי צינון הם לא נראות לעין אך במישוש מרגישים אותם מעוד, מעל עצם הבריח אני מרגישה גם אבל לא ממש בולט במפשעה בכלל לא, הם לא נראות דלקתיות בכלל, נפוח לי גם בבלוטות הרוק מאוד וכואב לי שאוכלת.. עייפות קשה וכאבי ראש, יש סיכוי ללימפומה? בדיקות דם שעשיתי במיון לפני שלושה שבועות יצאו תקינות לגמרי( הגעתי בעקבות התקף חרדה) מציינת גם שעשיתי אולטראסאונד כל הבלוטות מבנה שמור ומוגדלות הפרוטיס הכי גדולה 1.9

27/11/2019 | 14:49 | מאת: מאי בת 18

מזיעה המון גם בידיים וגם ברגליים, לעיתים מסוחררת ומרגישה כי אני רועדת ומטושטש לי הראייה

לפי האולטרא סאונד הבלוטות אינן מוגדלות באופן משמעותי.לגבי התלונות על עייפות, רעד וכאבי ראש-אילו תסמינים לא ספציפים ולא בהכרח קשורים ללימפומה. ממליצה בשלב ראשון להבדק על ידי רופא המשפחה.

19/12/2019 | 00:35 | מאת: מאי

היי הבלוטות עדיין מוגדלות, הרופאה אומרת שיש לי מחלת הנשיקה לפי הבדיקות של סרולוגיה זהומית שללנו hiv והכבד גם מוגדל וגם הטחול, איך יכול להיות שגם נפוח לי במשפעה זה לר קשור ללימפומה גם כל התסמינים האלה? עשיתי שוב בדיקות דם הכל תקין חוץ מתפקודי כבד שעלו שהרופאה אומרת שזה אופייני למחלת הנשיקה אבל עדיין חוששת כי לא עובר לי

מנהל פורום המטולוגיה