eosinophilis עולה ועולה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

29/10/2019 | 20:26 | מאת: שירה

הייתי אצל הרופא ואמר שהכדור הנל לא עושה כאלה תופעות לeosinophilis ואם היתה בעיה בכדוריות רק ירידה . מאמין שקשור גם לאלרגנים ותחלופות מזג האוויר. אם בבדיקה הבאה שאעשה עוד כמה חודשים עדיין המצב ימשיך לעלות חוץ מזה שמעלים מינון. מה עוד יכולות סיבה לעלייה שאבדוק אם ימשיך איזה גורמים . משתמשת גם כרגע גם לטיפות לפטרייה באצבע אבל גם כמה חודשים ובגלל זה לא לקחתי כדורים שלא יעשה בלאגן במיוחד שאני עדיין בכדור החדש עדיין לא גמרתי עם המינון והתופעות אבל האם יכול להיות מטיפות חיצוניות או שבאמת יכול להיות תגובות של בלאגן של תחלופות של מזג האויר גם .

עליה באיאוזינופילים יכולה להיות כתוצאה מסיבות רבות ושונות לדוגמא: זיהום בעיקר מפרזיטים, אלרגיה, מחלה דלקתית, תגובה לתרופות ועוד..

מנהל פורום המטולוגיה