אאוזינופילים בעלייה מתונה משנת 2015

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

27/10/2019 | 16:54 | מאת: אור

שלום, בת 28 עם אסטמה שאובחנה השנה וברונכיאקטזיס הנראית בסיטי. החל משנת 2015 נראית עלייה מתונה באאוזינופילים, ערכים אבסולוטיים החל מ-770 וכלה ב1470 בבדיקה האחרונה. אאוזינופילים במערכת העיכול נשללו בביופסיות מבדיקות גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה. האם יש מקום לבירור המטולוגי?

27/10/2019 | 17:00 | מאת: אור

שכחתי לציין כי בדיקות אלרגיה לא גילו ממצא מיוחד למעט תגובה חלשה לאבק וכי פרזיטים בצואה נשללו פעמים רבות

במידה ויש איאוזינופליה ממושכצ ללא סיבה ברורה כדאי לפנות לבירור המטולוגי.

מנהל פורום המטולוגיה