בדיקת דם - קרישתיות יתר

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

25/10/2019 | 17:14 | מאת: אבי

שלום, נשלחתי על ידי רופא מומחה לבצע בדיקות קרישתיות: LAC, אנטי קרדיוליפין- IGM IGA IGG, בית¬2- קרדיוליפין, פקטור II, פקטור V, פקטור VIII. רופא המשפחה שלח אותי לבדיקת דם "פרופיל מורחב של תפקודי קרישה (קרישיות יתר)" האם כלל הבדיקות הנדרשות נכללות בבדיקת דם זו??Hyper Coagulation Profile במקום בדיקת פקטור VIII רופא המשפחה הפנה אותי לבדיקת רמת פעילות ריסטוצטין Ristocetin Cofactor Activity.האם הבדיקה זהה לבדיקת פקטור VIII? בנוסף, האם בדיקת Lp(a) זהה לבדיקת Apolipoprotein A1? תודה,

בדיקת פקטור 8 אינה זהה לבדיקת ריסטוצטין. איני מכירה את הרכב הבדיקות בפרופיל שציינת.

27/10/2019 | 16:34 | מאת: אביב

האם בדיקת Lp(a) זהה לבדיקת Apolipoprotein A1?

מנהל פורום המטולוגיה