בדיקות דם חריגות לחולה אונקולוגית

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

24/10/2019 | 07:04 | מאת: שירה

ד"ר אודית שלום. פניתי אליך לגבי בדיקות דם של אמא שלי אבל התקבלו תוצאות נוספות מבקשת לדעת בבקשה מה משמעות של תוצאות הבדיקה האלו אמא שלי היתה לפני 13 שנה חולת סרטן שד ..עברה כימוטרפיות והקרנות ועכשיו חזר לה הסרטן שד  GLOBULIN ALPHA-1  5.5% GLOBULIN ALPHA-2  12.7%  GLOBULIN BETA-1  7.9%  HB  11  HCT  35.1  HYPO%   17.1 אלו החריגים. האם יש צורך לבקש בדיקות דם מעמיקות יותר?  האם חס וחלילה יש לדאוג למיאלומה? או לתפקוד כליות ?.הברזל שלה נמוך מאד כבר הרבה זמן וכדורים לא עוזרים

הצגת בדיקות חלקיות בלבד, והממצאים שהצגת בפני עצמם לא אומרים כלום. כך שקשה לענות.

מנהל פורום המטולוגיה