דימומים מתחת לעור מדי פעם

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

22/10/2019 | 21:04 | מאת: קרן

כבר כמה חודשים לי מדי פעם פטכיות קטנטנות מתחת לעור.ברגלים כלפעם במקום אחר ב קוטר של1- 2 סמ לכל היותר ונעלם יכול להופיע פעם בשבןע פעמיים בשבןע פעם בחודש.כל פעם על מקום מצומצם.ספירת דם שעשיתי תקינה מס טסיות 350,000. האם עדיין יכולה להיות סיבה המטולוגית לעניין? האםיכולה להיות בעיה בתפקןד הטסיות?איזה בדיקה בודקת את תפקוד הטסיות?אני בת 34

הסיכוי שמדובר בבעיה המטולוגית לוגית לאור רמת טסיות נמוכה הוא קטן.

מנהל פורום המטולוגיה