מדללי דם אליקוויס אחרי זריקות קלקסן

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

06/10/2019 | 12:43 | מאת: מיכל נגב

צהריים טובים עברתי דופלקס מצאו קריש וטרומבוזה ברגל שמאלע קבלתי 3 חודשים קלקסן 80 יחידות פעמיים ביום וכיום העבירו אותי לכדורים אליקוויס 5 מג פעמיים ביום מקבלת אינסולין כדורי דילאטם ללב ורגל נפוחה בממדים גדולים האים יש תופעות לוואי בן התרופטת וכל כמה זמן צריך לעבור בדיקות דם ויש בעייה אם אוכל שמפריע מודה לכם על היחס

ניתן לשלב בין התרופות. אין הגבלות ספציפיות לתזונה. רצוי לבדוק ספירת דם ותפקודי כליה כל מספר חודשים.

מנהל פורום המטולוגיה