שקיעה ו crp גבוהים מזה 20 שנה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

05/10/2019 | 09:13 | מאת: נ.ע

בת 49 ללא מחלות רקע. במעקב עקב שקיעת דם ו crp גבוהים. בבדיקה התוצאות הנל גבוהות מזה עשרים שנה. שקיעת דם סביב 50 פחות או יותר. crp סביב 1 פחות או יותר. למעט כולסטרול ו ldl גבוה אנמיה קלה ו b12 גבולי תוצאות בדיקות דם תקינות. לאחרונה הרופאה עשתה גם בירור למחלות פרקים ואוטואימוניות וגם לסמני סרטן ומחלות המטולוגיות והכל תקין. מה לדעתך נותר לבדוק ולמה הבדיקות הנל גבוהות כל הזמן הזה? תודה

קשה לענות כי מדובר בממצא לא ספציפי. מבחינה המטולוגית כדאי לבדוק שבדיקת אלקטרופורזה בדם ושתן תקינה על מנת לשלול מחלות של תאי פלסמה.

06/10/2019 | 19:09 | מאת: נ.ע

בוצע ותקין תודה

מנהל פורום המטולוגיה