בקשר לתוסף ברזל והפסקתו

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

30/09/2019 | 12:32 | מאת: שירה

שלום וחג שמח. הנני בת 43. במשך חצי שנה לקחתי תוספת ברזל . הברזל עזר וכל הערכים חזרו להיות תקינים וממוצעים. היה אחד החשדות או מאכילה לא מספיקה של מזונות שהתחלתי לאכול יותר מקורות של ברזל. או גם מכדור שלוקחת. עכשיו הפסקנו לאיזה כמה חודשים טובים . שאלתי כמה זמן בערך במצב שהכל התאזן והפסקתי לקחת יודעים בערך שהמצב בסדר או שהמאגרים מתחילים להתרוקן ושוב המצב חוזר על עצמו?

לאחר מספר חודשים ללא טיפול יש לחזור על בדיקות הדם, בעיקר פריטין והמוגלובין ואז ניתן להעריך האם יש השנות שלצחסר הברזל.

מנהל פורום המטולוגיה