תוצאות בדיקת קרישיות אחרי גרידה: נוגדנים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

22/08/2019 | 15:56 | מאת: שני

שלום רב, בדיוק 4 שבועות מהגרידה של הפלה נדחית (הדופק פסק במהלך שבוע 9) נמצאו נוגדנים לקרדיוליפין IgM בכמות גדולה: 141 A.B2 Glicoprotein IgM יצא 106 האם הבדיקה נלקחה מוקדם מדי? (באותו יום התחילה הווסת) עליי לחזור על הבדיקה? יתר הבדיקות נראות בסדר. לאור התוצאות האם עליי לקבוע תור להמטולוג?

הבדיקות לא תקינות ואין משמעות לזמן שבהן נלקחו. ממליצה להשלים בדיקת לופוס אנטיקואגולנט ולפנות לבירור המטולוגי. בכל מקרה יש לחזור על הבדיקות לאחר 12 שבועות.

מנהל פורום המטולוגיה