shira

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

21/08/2019 | 20:24 | מאת: שירה

הנני לוקחת תוסף ברזל לפני כמה חודשים הברזל התחיל לעלות יפה בקרוב יש עוד תור לפני זה בדיקת דם אם עלה עוד במקרה כזה האם מפסיקים את הברזל לגמרי ובודקים שהמצב ממשיך קצת או שפשוט לוקחים פחות איך בדרך כלל זה קורה ? ועוד דבר יכול להיות תרופות מבוימות גורמות לירידת הברזל ואצטרך תמיד והאם יש כדוריםמקלים לבטן לקחתינהחה בסדר ופתאום אולי בגלל שזו תקופה ממושכת הץחילו לימכאבי בטן יש לימחשד שזה מזה . האם ידוע על משהוא קל במידה ואצטרך להמשיך אולי חברה חדשה שקלה לבטן מותר ?

במקרים של חסר ברזל יש לקחת את הטיפול למספר חודשים לפחות עד תיקון. במידה והסיבה לחסר ברזל ממשיכה ( לדוגמא- דימום ווסתי) במקרים רבים יש לקחת את הברזל באופן קבוע על מנת שמאגרי הברזל לא יתרוקנו שוב.

מנהל פורום המטולוגיה