שלום רציתי לשאול ממה זה נובע

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

02/08/2019 | 12:20 | מאת: השואל

רציתי לשאול אבא שלי מטופל במחלת הסרטן מאילומה נפוצה ופתאום הוא סובל משילשולים כבר המון זמן שלא חולפים אבא שלי בן 73 ומקבל טיפול במחלה של דזרלקס ורבלמיד והיה מקבל פלביקס ובמקום זה אבי מקבלי כדור שנקרא קלוד כי אין יותר בבית מרקחת את הכדור של הפלביקס והשילשולים לא חולפים לו האם התופעה הזאת ידועה ומה ניתן לעשות ?

אחת האפשריות היא שהשלשולים הם תוםעת לוואי של רבלימיד. בנוסף רצוי לבדוק שאין חיידק או פרזיט בצואה.

מנהל פורום המטולוגיה