בולטות ריאקטיביות רוצה תשובה שתהיה הגיונית

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

23/07/2019 | 20:41 | מאת: לומא

אני בת 30 מכמה חודשים היה לי בולטת התריס מוגדלת כ 17 מ'מ ואתמול היה לי בדיקת Us שדיים והתגלה שיש לי בולטות ריאקטיביות בבית השחי וגם בנוסף אני במעקב יש לי כבד מוגדל כ19 ס"מ וכל הרופאים מתייחסים כאילו שזה כלום אני פשוט נמאס לי מהבדיקות האלה רוצה תשובה רצינית כדי לדעת מה יש לי אני במתח נפשי גם סובלת מעייפות רוצה לדעת מה יש לי בדיוק בינתיים לא עובדת אין לי כוח מה לעשות בבקשה תעזרו לי

הבלוטות נשמעות קטנות וסביר שאינן מעידות על מחלה המטולוגית, גם כבד מוגדל בפני עצמו אינו מעיד על מחחה המטולוגית.

מנהל פורום המטולוגיה