שטפי דם קטנטנים ברגליים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

08/07/2019 | 01:29 | מאת: טלי

אני בת 39 ובתוך תקופה של חודש הבחנתי 4 פעמים בשטפי גם קטנטנים מרוכזים בשטח של כ3-4 סמר בעור בצבע אדום בןרדו.הם הופכים לחום בהיר ונעלמים תוך יום יומיים.האם התיאןר מתאים ללטקמיה כרונית cll? האם ממצא כזה ללא כל סמפטומים נוספים יכול גם דבר לא מדאיג? תודה טלי

את מתארת תופעה של נטיה לדמם, כנראה במידה קלה. קרוב לוודאי שלא מדובר בcll אבל על מנת לשלול סיבה המטולוגית לתופעה מומלץ לבצע בדיקות דם כולל ספירת דם ותפקודי קרישה.

מנהל פורום המטולוגיה