בדיקות דם ל measels..חזר igmחיוהי האם צריך חיסון.

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

05/07/2019 | 22:03 | מאת: בדיקות דם

בדיקות דם לmeasels חזר igm חיובי...מה הפרוש.עם אני צריכה לקבל חיסון.תודה

06/07/2019 | 02:39 | מאת: סטודנטית לקדם רפואה

האם IgG חיובי\שלילי? האם נחשפת לאחרונה לסביבה בה היה חשד לחולה עם חצבת ? מה היה מטרת הבדיקה? האם היה חשד אצלך לחצבת? ממליצה לך להוסיף מידע זה על מנת שהמומחית תוכל לייעץ בצורה מדויקת יותר .

06/07/2019 | 02:49 | מאת: בדיקת דם

עשיתי הבדיקה כדי לדעת עם לעשות חיסון או לא בגלל אני זוכרת שהיה לי measels לפני 40 שנים .

06/07/2019 | 02:51 | מאת: בדיקת דם

כתוב igm חיובי

06/07/2019 | 03:39 | מאת: סטודנטית לקדם רפואה

במידה ולא חוסנת לאחרונה בחיסון כנגד חצבת ( נקרא mmr או mmrv), התקשרי בהקדם לרופא המשפחה שלך או למוקדי הייעוץ של קופות החולים. Igm הוא נוגדן(אימונוגלובולין) שבד"כ עולה בחשיפה הראשונית לנגיף . אולם יש גם סיכוי כלשהו שהייתה טעות במעבדה וגם זה קורה לעיתים לכן האבחנה הרפואית תבוצע רק על ידי רופא מוסמך. מצרפת לך הנחיה של אתר משרד הבריאות .

השאלה בתחום הזיהומים ולא בתחום ההמטולוגיה.

מנהל פורום המטולוגיה