האם יש לופוס לאור בדיקות הדם ללא תסמינים גופניים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

16/06/2019 | 14:36 | מאת: לופוס

בבדיקות לקרישיות יתר pt:inr:pttתקינים בבדיקות לקרישיות לופוס תוצאות של בדיקות יצאו בתווך הגבוה אך גבולי rvvt-1:56 נורמה עד 140. russelvv1:42 נורמה 1:40,:lac יצא 1:46נורמה 1:30 anticogulant נמצא sct יצא 1:32 נורמה 1:30

מדובר בבדיקת לוםוס אנטיקואגולנט הקשורה בתסמונת apla וקשורה לנטייה לקרישיות. התוצאה לא תקינה לחלוטין. המשמעות תלויה ברקע הרפואי ובהקשר בו נלקחה הבדיקה. כדי לאשש את התוצאה מומלץ לחזור על הבדיקה כעבור 12 שבועות.

מנהל פורום המטולוגיה