כדוריות דם לבנות נמוכות וטסיות נמוכות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

20/05/2019 | 17:56 | מאת: מיכל

לפני 5 ימים התחיל לי חום שהגיע עד 38.8. רק היום הוא התחיל לרדת ונע בין 37 ל 37.7. בנוסף יש לי התפרצות של הרפס ראשונית בנרתיק. המון פצעים כואבים. היום עשיתי בדיקות דם והתגלו 3 ערכים נמוכים. כדוריות דם לבנות יצא 2.8 נויטרופילים יצא 1.1 טסיות 80. האם התוצאות הנמוכות הללו יכולות להיות קשורות לחום ולהרפס שהופיע לי?

מחלה זיהומית יכולה לגרום לירידה בספירת הדם אך מומלץ לחזור על הבדיקה כדי לראות שיש שיפור ואין החמרה. במידה ואין שיפור יש לשקול לםנות ליעוץ המטולוגי.

מנהל פורום המטולוגיה