פצעים בפה בשימוש בהידראה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

30/04/2019 | 22:59 | מאת: דוד

צורך הידראה 500 מג כל יום עקב גילוי פוליציטמיה. מזה זמן מה מופיעים לי פצעים בפה ועל הלשון. היתכן שזה מההידראה. היש טיפול מונע. תודה

הטיפול בהידראה יכול לגרום לכיבים בפה אך זה מאוד נדיר ויש לשקול סיבות נוספות לפצעים וכדאי להתייעץ עם רופא פה ולסת . במידה והתופעה מאד משמעותית וקשורה להידראה הפתרון הוא הפסקת הידראה ומתן טיפול אחר במקום. כיוון שהידראה היא הטיפול הטוב ביותר לפוליצטמיה יש לשקול זאת בזהירות, כמובן בתיאום עם ההמטולוג המטפל.

מנהל פורום המטולוגיה