בלוטה מאחורי הראש ממש כואבת

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

10/03/2019 | 19:16 | מאת: מיה

שלום רב בת 27 +2 ילדים חשתי כאב בראש מאחורה מיששתי ומצאתי בלוטה מאורכת גודלה 1 ס"מ על עצם הראש מעט קרוב לעצם שמאחורי האוזן . מעט מתחת לבלוטה יש פצעון קטנטן מין חצ'קון אדום וכואב , כל הצוואר שבאותו צד כואב לי כאילו תפוס מין כאב של דלקת . אני ממש חוששת האם יכול להעיד על לימפומה או דבר מסוכן !??

בדרך כלל בלוטה קטנה של 1 ס"מ לא מעידה על לימפומה, אך אם זה לא עובר וגדל כדאי להבדק על ידי רופא המשפחה למען הסר ספק.

מנהל פורום המטולוגיה