תוצאות בדיקות דם ושתן שבוצעו היום

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

25/02/2019 | 13:45 | מאת: חני

הי אני בת 66 לאחר התקף פנקריאטיטיס שטופל במרכז רפואי. כיום ערכי האנזימים של הלבלב והכבד חזרו לנורמה. בבדיקות דם שעשיתי הרוב יצא תקין מלבד:אוריאה-55mg/dl. ,קריאטינין- 0.96 ,סידן -10.30 ,גלובולין בטא 1 7.7%. בדיקות דם אחרות תקינות:אלבומין by ep-%58.4.אלבומין-4.58g/dl.גלובולין-2.8. פרוטאין טוטאל-7.4.גלובולין אלפא1- %.4.7.גלובולין אלפא2 %.9.3. גלובולין בטא 2- 5.5%.גלובולין גמא- 14.4%. אי.ג'י.ג'י-1108 mg/dl. אי.ג'י,אם -162. אי.ג'י.הי -265 בבדיקות שתן איסוף 24 שעות: סידן,קריאטינין וזרחן -הכל תקין. ובנס גונס פרוטאין יצא not detected (נמצאו עקבות אלבומין) סליחה שהארכתי .אודה מאד על הסברכם לגבי התשובות

הבאת תוצאה של בדיקת אלקטרופורזה של חלבונים, הבדיקה לא תקינה רק במידה וצויין כי נמצא חלבון מונוקלונלי

מנהל פורום המטולוגיה