בדיקות עם ערכיםךא ץקינים

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

11/02/2019 | 00:15 | מאת: הדס

לאחרונה מרגישה כאבים בעצמות ופרקים כאבי ראש חזקים בחרחורות חושה ונשירת שיער מרובה מאוד(נשארה לי חצי מכמות השיער בראש) הגלובומין גמא 22אלבומין 54 Esr 22 זרחן נמוך והimmunofixation כתוב אוליגוקלון סובלת מלחץ דם גבוה אוסטרופרואוזיס וfmf רוצה לציין שבסיטי שנערכו בשנתיים האחרונות התגלתה שרשרת בלוטות מוגדלות בבטן אשר גודלות כל שנה האם יש חשש? מה לבקש בנוסף לבדיקות דם?

הממצא "אוליגוקלון" אינו מרמז על מחלה המטולוגית. לגבי הבלוטות-תלוי בגודל ובמידת השינוי כך שקשה להעריך לפי המידע שנתת.

מנהל פורום המטולוגיה